miércoles, 22 de febrero de 2012

Crónica 1ª Cursa BDN Running (por danielgpellicer)

El diumenge 19 de febrer vaig córrer la meva primera cursa com a RedRunner. Els companys @elparticula i @Sergio_RCB, han fet les seves cròniques, magnifiques, a les que no tinc res a afegir, així que em centraré en les sensacions.

En primer lloc, corria “a casa”, a Badalona, la ciutat on vaig néixer i viure durant la major part de la meva vida, i el fet de tornar-hi a córrer, a la primera edició de la cursa Badalona Running, va ser força emocionant, dóna una perspectiva diferent dels llocs on vaig créixer.

Pel que fa a la cursa, vaig quedar últim dels RedRunners, però no vaig pagar braves perquè vaig fer MMP. Aquí m´entren els dubtes. MMP després d´anar dos km caminant per culpa d´uns dolors (que avui encara duren una miqueta) al darrera de la cuixa esquerra. Jo em pregunto, si no hagués tingut aquests dolors hauria baixat de 60´? Tant lent vaig anar a la Jean Bouin, on tenia la meva anterior MMP? Passats ja uns dies, reflexiono i crec que va ser gràcies a @elparticula, a qui vaig seguir durant els primers km de la cursa, rotllo llebre, que em va fer agafar un bon ritme. En fi, sensació estranya la d´aquesta cursa, deu ser que encara no em conec prou com a corredor.


Foto de CarlesCat (corredors.cat)


I com sempre el millor pel final. Desvirtualitzar els companys RedRunners. Cal a dir que va costar trobar-nos. Van caldre uns quants DM´s abans de veure´ns les cares. Després tot van ser “rises” i bon rotllo. El començament de la cursa ens va agafar de sorpresa tot xerrant, vam començar-la, al final de tot, i anar xerrant, fins que ens vam anar posicionant cadascú al seu ritme.

Un cop acabada la cursa, més “rises” i xerrades. I després les braves RedRunners i uns frankfurts, per recuperar forces, i com no, seguint la xerrera.

Al final, el millor de la cursa va ser conèixer als companys RedRunners, bona gent, bons companys, i grans corredors. A tots us dic: “Ya os pillaré, y cuando os pille, necesitaré doble de bravas para recuperar fuerzas!!”


Ficha de la Cursa

10 comentarios:

elparticula dijo...

Eh, que me dijiste que ibas cómodo a ese ritmo!!! JAJAJA

Fue un placer acompañarte los primeros km. Me hubiese quedado más tiempo pero era una buena cursa para ganar a Roger :-D

Miquel_RM dijo...

Bona cursa Dani!

mira que atrevir-te a seguir @elpartícula... no te'n fiis mai, va de tapat!! (per cert, avui he llegit a la premsa que no és tan ràpid com es creia, hahaha!!)

Cuida aquesta pota! Hem de triomfar a la Cursa de casa i que ens paguin unes braves ;-))

elparticula dijo...

Como que no soy tan rápido!! Estos periodistas... manipuladores!! :-P

pilarvi dijo...

Hola Dani,
Felicitat per la MMP!
Em perdré la de Cardedeu, no crec que ja hagi tornat del Monegros com el Miquel, però espero que ben aviat puguem compartir cursa i braves.
Cuida't aquesta cuixa i a seguir progressant :-)
Salut!
Pilar.

Daniel González dijo...

Gràcies a tots!

Miquel m´has d´explicar això de la premsa i @elparticula.

De moment dimiteixo de curses fins a Sant Isidre, anar entrenant i progressant poc a poc. Com ja s´ha dit molt per aquí, això és un hobby.

I si a un hobby li sumes al final unes braves i birreta, doncs és un hobby genial.

Apa, #maipor i a córrer!

Born2run dijo...

Hola Daniel, una llàstima no haver-nos conegut, a la propera!
Si vas anar amb elparticula suposo que vas notar que no li agrada parlar quan està en una cursa!!! En serio vas agafar una bona llebre per que es els kilómetres vagin pasant sense enterar-te, jo m'he aprofitat d'ell en moltes tirades llargues.
salut i kilometres
Sergi

Miquel_RM dijo...

Dani,

aquí va el link de la notícia:

http://www.elpuntavui.cat/ma/article/2-societat/5-societat/510349-un-cable-mal-connectat-va-fer-trontollar-la-teoria-deinstein.html

Serà la fi d'un mite?

I sobre la teva dimissió, pots dimitir de curses però NO de còrrer, eh?

Pilar, també he tingut propostes deshonestes per fer nit als Monegros, però "la cabra tira al monte" i no em vull perdre la de casa ni les braves (encara que les pagui jo) ;-)

Molta salut!!

elparticula dijo...

Hace falta más que un cable mal conectado para demostrar que no soy rápido :-P

Daniel González dijo...

Si si, la meva dimissió és només de les curses!
Seguiré corrent.

Unknown dijo...

Yo también tengo ganas de desvirtualizar a los red runners. Creo que el sitio ideal será la bombers.

Buena cursa y buena Crónica Danielgpellicer.
LasoRios.

Publicar un comentario