martes, 16 de octubre de 2012

Crònica Vall de l'Arrabassada (por elkarkayu)

Dissabte 8 de setembre, son les 7 de la tarda i comencen les curses infantils al barri tarragoní de Vall de la Rabassada, primer corre la meva petita amb nenes de 3 i 4 anys. Aquestes curses son jocs i molt divertides amb nenes que cauen, altres que saluden mentre corren o la meva que va rient mentre corre mirant a la gent que anima.

Van fent curses per edats i sexe, fins que li toca al meu gran, seguint el meu consell no apreta fort de sortida, però poder es passa de relaxat, així que cuan passa per davant meu i li dic que apreti ja no te temps de adelantar a prou corredors però aconsegueix fer una cursa molt bona. I una cosa que va fer molt bè l'organització va ser donar una medalla a tots els nens així que tots es van sentir guanyadors i somreien ensenyant-la als seus pares.

 Desprès de les curses infantils tenim encara mitja hora fins que comenci la nostra cursa, aprofito per saludar a tot d'amics que ens anem trobant a les curses i començo a escalfar amb el Jordi, un amic al que he convençut per que comenci a fer curses. S'ens passa el temps i quan veiem que hem de col·locar-nos a la sortida ens hem de posar al darrera.

Donen la sortida i començo a esquivar gent, es una cursa popular i hi ha molta gent que corre en grupets que frenen als que volem córrer més ràpid. Desprès del primer km comença la cursa real. Anem a uns 4,10 el km i semble que les cames estan bé, al 4rt km toca la pujada forta, son uns 800 metres una mica durs, un baixa molt el ritme però passa bé, ja podem apretar a la baixada seguint la linea de la costa i passo la primera volta per meta en 21 minuts i mig bevem una mica d'aigua i seguim.

La segona volta sem fa mes dura al arribar a la pujada del km 9 ja porto un ritme mes lent i tot i que no estic molt cansat, les cames no hem segueixen a la pujada. Quan veig que està acabant apreto i comença la linea de costa. Aquí anem uns quants corredors al mateix ritme, ens anem adelantant i picant els uns als altres però estem tots igualats i això ens fa augmentar el ritme, total que arribem a la meta, i faig 46 minuts amb 46 segons, estic molt content he baixat la marca personal i estic força be físicament.

 Valoració de la cursa 
  • Organització: 8,5, molt bé la cursa d'adults però la dels nens una mica caos. 
  • Avituallaments: 9 una ampolla d'aigua al km 5, de sobra, però podia ser una beguda isotònica. 
  • Recorregut: 6 Al ser una cursa de 5 o 10km a escollir el mes fàcil es repetir dos cops el mateix recorregut, però es fa avorrida i el barri es prou gran per fer passar la segona part de la cursa per la platja, per exemple.

No hay comentarios:

Publicar un comentario